RSS

Новини навчальних закладів

24.05.2019
ЛДУ БЖД

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбувся випуск студентів заочної форми навчання

24 травня в Навчально-науковому інституті пожежної та техногенної безпеки відбувся випуск студентів заочної форми здобуття освіти освітнього ступеня бакалавра – першого рівня вищої освіти за спеціальностями «Пожежна безпека» і «Транспортні технології» 2015 та 2017 років набору.
Освітній ступінь бакалавра за спеціальністю «Пожежна безпека» отримали 125 студентів, серед яких диплом з відзнакою отримала Наталія Казмірук.
Освітній ступінь бакалавра за спеціальністю «Транспортні технології» отримали 13 слухачів.
Випускників привітали проректор Університету, підполковник служби цивільного захисту Дмитро Чалий, начальник Навчально-наукового інституту пожежної та техногенної безпеки полковник служби цивільного захисту Андрій Лин та полковник служби цивільного захисту Олег Стокалюк.
«Від імені усіх випускників ми щиро вдячні за отримані в цих стінах знання та досвід, які стануть першоджерелом у нашій професійній діяльності», - зі словами вдячності до керівництва звернулася випускниця Надія Слободяник. У свою чергу із напутніми словами до присутніх звернувся Дмитро Чалий: «Шановні випускники-колеги, сьогодні вам присвоєно ступінь вищої освіти бакалавр, кожен із вас здобув професійну кваліфікацію відповідно до освітньої програми, за якою навчався. Успіх вашого управління буде залежати від правильно прийнятого рішення. Правильно прийняте рішення буде залежати від досвіду, а досвід прийде з кожним днем роботи у Державній службі з надзвичайних ситуацій України», - сказав проректор Університету.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.