RSS

Новини навчальних закладів

15.05.2019
ЛДУ БЖД

В ЛДУБЖД відбулось закриття ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з дисципліни "Безпека життєдіяльності"

12-15 травня  на базі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності оцінювали практичний досвід та навики з надання домедичної допомоги учасників II етапу Всеукраїнської олімпіади з безпеки життєдіяльності. 
 Саме швидкість, точність та компетентність їхніх дій дозволили визначити рівень теоретичних знань та практичних умінь. Підводячи підсумки, компетентне журі визначило переможців II етапу Всеукраїнської олімпіади з безпеки життєдіяльності шляхом додавання результатів за теоретичну та практичну частини. Залежно від специфіки ЗВО учасників розподілили на групи, в кожній з яких було визначено дипломантів першого, другого й третього ступенів.
 Ректор Університету, професор Мирослав Коваль у вітальному слові подякував всім тим, хто взяв участь в Олімпіаді та зазначив, що дуже важливим є те, що ми не байдужі  до питань безпеки життєдіяльності й побажав усім присутнім доброго здоров’я, миру, любові та безпеки у кожному дні.

Слід зазначити, що, окрім дипломів, усі учасники отримали грамоти, подарунки від спонсорів олімпіади, безцінний практичний досвід та незабутні враження від перебування у Львівському державному університету безпеки життєдіяльності.
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.