RSS

Новини навчальних закладів

23.04.2019
ЛДУ БЖД

З нагоди Дня психолога в Університеті відбувся VI регіональний науковий семінар

23 квітня 2019 р. в навчально-науковому інституті психології та соціального захисту Львівського державного університету безпеки життєдіяльності  відбувся VI регіональний науковий семінар до дня психолога «ВИДАТНІ ПОСТАТІ ПСИХОЛОГІЇ: ІСТОРІЯ, СУЧАСНІСТЬ І ПЕРСПЕКТИВИ».
У семінарі взяли участь викладачі, курсанти і студенти таких навчальних закладів м. Львова: Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, Львівського державного університету внутрішніх справ, Львівського державного університету фізичної культури, Національного університету «Львівська політехніка».
Зі вступним словом виступили директор інституту психології та соціального захисту, кандидат біологічних наук, доцент Карабин В. В. та завідувач кафедри практичної психології та педагогіки, доктор педагогічних наук, професор Литвин А. В., які привітали присутніх із Днем психолога, відзначили основні здобутки та нагородили працівників і студентів кафедри практичної психології та педагогіки ЛДУБЖД, подякували за плідну співпрацю представникам інших навчальних закладів, які взяли активну участь у семінарі.

35 доповідачів регіонального наукового семінару до Дня психолога працювали за такими напрямами: видатні психологи та їх вплив на розвиток цивілізації; провідні напрями психології, їх сучасний стан і перспективи; міждисциплінарні аспекти психології.
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.