RSS

Новини навчальних закладів

17.04.2019
ЛДУ БЖД

Звіт про роботу Вищого професійного училища ЛДУ БЖД, ці та інші важливі питання були розглянуті на черговому засіданні Вченої Ради Університету

​17 квітня відбулось чергове засідання Вченої Ради нашого Університету. Засідання розпочалось із вітальних слів ректора Університету Мирослава Стефановича з нагоди Дня пожежної охорони та урочистого вручення дипломів кандидата педагогічних наук Яремі Великому, Дем`яну Харишину, Володимиру Пархоменку та Ярославу Ільчишину. 
Вчена Рада заслухала начальника Вищого професійного училища ЛДУ БЖД  Миколу Говорущака, який ознайомив присутніх із досягненнями та перспективами розвитку училища. Співдоповідач Миколи Григоровича Михайло Климюк, начальник Ліцею цивільного захисту ЛДУ БЖД, доповів про роботу ліцею, його здобутки та питання, які потребують уваги.
Вчена Рада розглянула та надала гриф шістьом навчальним та навчально-методичним виданням, авторами яких є працівники нашого Університету.
В ході роботи Вищий колегіальний орган Університету дав згоду на надання творчої відпустки заступнику начальника кафедри практичної психології та педагогіки Роксолані Сірко для завершення докторської дисертації з психології.
Шляхом таємного голосування Вчена Рада обрала Володимира Слободяника начальником інституту післядипломної освіти та присвоїла вчене звання  доцента кафедри іноземних мов та перекладознавства Любові Дідух .

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.