29.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

16.04.2019
ЛДУ БЖД

В Університеті відбулась IX Всеукраїнська науково-практична конференція «Проблеми та перспективи розвитку охорони праці»

Сьогодні в Університеті відбулась IX  Всеукраїнська науково-практична конференція курсантів, студентів, аспірантів та ад’юнктів «Проблеми та перспективи розвитку охорони праці». Традиційно захід відбувся  в рамках Всеукраїнського дня охорони праці. У ході роботи конференції було заслухано понад 70 доповідей, присвячених актуальним проблемам охорони праці. На пленарному засіданні з цікавими та змістовними доповідями виступили: головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, транспорті та зв’язку Управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Ігор Мельник, заступник директора ДП «Західний експертно-технічний центр» Ярослав Кімак. 

«Ми переконані, що конференції такого спрямування привертають увагу громадськості до проблем у сфері охорони та праці, а досвід, набутий нашими курсантами та студентами під час спілкування із провідними фахівцями цієї області,  матиме позитивне відображення у їхній науковій діяльності», - зазначив завідувач кафедри, кандидат технічних наук Олександр Мірус.
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua