https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 18.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

10.04.2019
НУЦЗУ

В НУЦЗУ понад 400 молодих учених з європейських країн і регіонів України беруть участь в обговоренні проблем та перспектив забезпечення цивільного захисту

10 квітня в Національному університеті цивільного захисту України стартувала Міжнародна науково-практична конференція молодих учених «Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту». Учасниками наукового форуму стали понад 400 молодих науковців з Азербайджану, Ізраїлю, Болгарії, Польщі, Казахстану та всіх регіонів України.
На відкритті конференції вітав присутніх проректор з наукової роботи університету Володимир Андронов. Він зазначив, що проведення щорічної наукової конференції молодих учених «Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту» на базі НУЦЗУ стало традиційним і щороку набуває все більшої актуальності в сучасному науковому просторі. Також з вітальним словом виступила голова ради молодих учених при Харківській обласній держадміністрації Наталія Куфтеріна.
Цього ж дня відбувся відеоконференцзв'язок із науковцями Головного управління організації з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій МНС Республіки Азербайджан. Із вітальним словом до присутніх звернулася начальник відділу організації медичної і психологічної допомоги Головного управління організації з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій МНС Республіки Азербайджан Ханим Софієва.
Міжнародна науково-практична конференція розпочала свою роботу у пленарному режимі. Тематика доповідей на конференції була різноманітною та охопила питання профілактики надзвичайних ситуацій, організації управління діяльністю оперативно-рятувальних підрозділів, гасіння пожеж та аварійно-рятувальних робіт, аварійно-рятувальної та спеціальної техніки, інформаційних технологій та математичного моделювання, психологічного забезпечення діяльності оперативно-рятувальних підрозділів, безпеки життєдіяльності та екологічних проблем.
Після проведення пленарного засідання та 11 квітня робота конференції триватиме у секціях: «Профілактика пожеж та інших надзвичайних ситуацій», «Організація управління діяльністю оперативно-рятувальних підрозділів», «Гасіння пожеж та аварійно-рятувальні роботи», «Аварійно-рятувальна та спеціальна техніка», «Автоматичні системи безпеки та інформаційні технології», «Психологічне та гуманітарне забезпечення діяльності оперативно-рятувальних підрозділів», «Природничо-наукові аспекти цивільного захисту», «Охорона праці та техногенно-екологічна безпека», «Публічне управління у сфері цивільного захисту» та «Радіаційний та хімічний захист». 

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото - Ігоря Котова

 

 

 

 

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10