28.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

04.04.2019
НУЦЗУ

Курсанти НУЦЗУ заохочені дипломами ІІ ступеня у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі «Будівництво та цивільна інженерія»

Днями на базі Харківського національного університету будівництва та архітектури відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2018/2019 навчального року з галузі знань «Будівництво та цивільна інженерія».
На розсуд галузевої комісії свої знання та показники наукової роботи з теми "Визначення залишкового ресурсу залізобетонних колон після силових і високотемпературних впливів" представили здобувачі вищої освіти Національного університету цивільного захисту України Олександр Король, курсант 1-го курсу факультету цивільного захисту, та Максим Шаповалов, студент 3-го курсу факультету техногенно-екологічної безпеки. Їхнім науковим керівником є доцент кафедри наглядово-профілактичної діяльності НУЦЗУ Юрій Отрош).
За підсумками захисту наукової роботи, молоді науковці були нагороджені дипломами ІІ ступеню, що стало можливим лише за результатами кропіткої праці наукового керівника та його вихованців.

Пресс-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua