https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 18.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

01.04.2019
НУЦЗУ

Курсанти НУЦЗУ отримали дипломи І та ІІІ ступеня у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт в галузі «Нафтова і газова промисловість»

Днями в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу на кращу студентську наукову роботу в галузі «Нафтова і газова промисловість». Активними учасниками заходу стали курсанти факультету пожежної безпеки Національного університету цивільного захисту України. Дар'я Рубан та Вячеслав Руденко представили результати досліджень з теми «Запобігання утворенню вибухонебезпечних газоповітряних сумішей при завантаженні коксових печей». Курсанти отримали диплом І ступеня. Їхнім науковим керівником є заступник начальника кафедри пожежної профілактики в населених пунктах Юрій Луценко. 

  

Курсанти Олександр Прохоров та Ярослав Матірко представили результати досліджень з теми «Підвищення екологічної безпеки підприємств нафтової і газової промисловості» під керівництвом старшого викладача кафедри пожежної профілактики в населених пунктах Стелли Горносталь. Вони були нагороджені дипломом ІІІ ступеня.

Члени комісії визначили якісну підготовку вихованців університету та висловили сподівання, що учать у конкурсі сприятиме подальшому творчому та професійному зростанню учасників. Вітаємо призерів конкурсу та бажаємо подальших успіхів!

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10