29.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

28.03.2019
ЛДУ БЖД

В Університеті відбулась ХIV Міжнародна науково-практична конференція молодих учених, курсантів та студентів «Проблеми та перспективи розвитку системи безпеки життєдіяльності»

Молоді науковці України та Польщі, представники понад 30 закладів вищої освіти та
науково-дослідних установ, зібралися в стінах ЛДУ БЖД для обговорення актуальних питань безпеки життєдіяльності та визначення пріоритетних напрямів розвитку галузі у майбутньому. 
Під час пленарного та секційних засідань 90 курсантів та студентів взяли очну участь у конференції, ще140 молодих науковців приєдналися до конференції заочно. Учасники конференції обговорювали актуальні питання пожежної та техногенної безпеки, цивільного захисту, безпеки та охорони праці, організації проведення аварійно-рятувальних робіт та гасіння пожеж, організаційно-правові, екологічні, природничо-наукові, соціальні,психолого-педагогічні аспекти та гуманітарні засади безпеки життєдіяльності, використання інформаційних технологій, а також  управління проектами та програмами у сфері безпеки життєдіяльності.
Учасники конференції відзначили, що за останні роки активізувалась робота із формування
нових концептуальних підходів щодо розроблення, дослідження, випробування та впровадження у практику нових вогнегасних речовин, інноваційних проектів. Молоді науковці розглянули перспектив розвитку забезпечення безпеки життєдіяльності. Подальшого розвитку набувають міжнародні зв’язки у галузі безпеки життєдіяльності. Разом із тим доводиться констатувати, що ситуація щодо рівня захищеності об’єктів та населених пунктів вирішена не до кінця та потребує постійної уваги як нашої, так і інших держав.
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua