https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 20.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

27.03.2019
ЛДУ БЖД

В Університеті відбувся семінар з питань кризового управління під час виникнення надзвичайних ситуацій РХБЯ характеру

27 березня 2019 року відбувся семінар доцента кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт за результатами участі в першому циклі тренінгів, що відбулися в м. Київ (з 11.06.2018 по 14.03.2019 року) з питань кризового управління під час виникнення надзвичайних ситуацій РХБЯ характеру. Цикл тренінгів з кризового управління - це результат тісної співпраці ДСНС України та Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.
Під час свого виступу доцент Лазаренко О.В. доповів присутнім про мету цього проекту та цілі, які були досягнуті впродовж тренінгу, а також поділився своїм досвідом щодо проведення командно-штабних навчань. Упродовж семінару неодноразово зауважувалось, що саме навчання аспектам кризового управління через проведення командно-штабних навчань є однією з найуспішніших та найбільш розповсюдженою на сьогоднішній день по всьому світі.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10