https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 20.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

22.03.2019
НУЦЗУ

Здобувачі вищої освіти факультету цивільного захисту НУЦЗУ успішно склали комплексний екзамен

21-22 березня 2019 року на факультеті цивільного захисту НУЦЗ України здобувачі вищої освіти склали комплексний екзамен за освітнім ступенем «магістр» за спеціальностями «Пожежна безпека» спеціалізації «Управління пожежною безпекою» та «Цивільна безпека» спеціалізації «Управління у сфері цивільного захисту» та «Цивільний захист».
Працювало дві комісії під головуванням начальника Головного управління ДСНС України у Харківський області полковника служби цивільного захисту Волобуєва О.В. та заступника начальника Головного управління ДСНС України у Харківський області полковника служби цивільного захисту Чабаня С.Г., а також на екзамені був присутнім проректор з навчальної та методичної роботи Назаров О.О.
Завдання комплексного екзамену охоплювали всі профільні дисципліни відповідних спеціальностей, під час якого здобувачі продемонстрували високий рівень фахової підготовки, належне володіння практичними навичками у галузях пожежної безпеки та цивільного захисту, що підтверджувались їх відповідями на питання екзаменаційних білетів. Всі відмінники, які претендують на диплом з відзнакою підтвердили свій рівень знань.
Вітаємо здобувачів вищої освіти з їх останнім і найважливішим екзаменом в стінах магістратури НУЦЗ України, а також бажаємо успішно захистити свої магістерські роботи.

Слухачі магістратури, прес-служба НУЦЗУ

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10