https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 19.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

22.03.2019
НУЦЗУ

Курсантка НУЦЗУ отримала диплом ІІІ ступеня у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

21 березня відбулося засідання галузевої комісії ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі "Публічне управління та адміністрування" на базі Київського національного торговельно-економічного університету. Під час засідання було представлено отримані результати досліджень, оформлені в межах 20 наукових робіт. Автор однієї з них – курсантка 4-го курсу факультету пожежної безпеки Роміна Анастасія. Вона зарекомендувала себе як наполегливий, ерудований молодий науковець, який є дипломантом такого конкурсу три роки поспіль.
У цей день її конкурсна наукова робота в черговий раз викликала значну зацікавленість й отримала високу оцінку у членів журі. Як наслідок - на підсумковому засіданні галузевої комісії цього конкурсу Анастасія була нагороджена дипломом ІІІ ступеня, чим поповнила скарбничку рейтингових здобутків університету. Її науковий керівник – начальник наукового відділу з проблем державної безпеки навчально-науково-виробничого центру НУЦЗУ Аліна Помаза-Пономаренко.
 

 

Навчально-науково-виробничий центр, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10