29.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

20.03.2019
ЧІПБ НУЦЗУ

У ЧlПБ відбувся персональний розподіл випускників 2019 року

20 березня в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України відбувся персональний розподіл випускників інституту 2019 року, які здобувають освітній ступінь «бакалавра» та «магістра», в органи та підрозділи цивільного захисту для подальшого проходження служби в ДСНС України.
Цього року в ЧІПБ завершують навчання 159 фахівців: 52 магістри та 107 бакалаврів.
До складу комісії увійшли: заступник директора Департаменту персоналу – начальник відділу комплектування та проходження служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій Ярослав Кондауров, начальник відділу власної безпеки та протидії корупції ДСНС України Анатолій Семикопний, в. о. начальника Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України Олександр Тищенко та представники територіальних підрозділів ДСНС України.
За результатами роботи комісії усім випускникам, враховуючи їх побажання та сімейні обставини, були визначені місця подальшої служби, але головний критерій все ж – це якісні показники навчання. Особлива увага приділялася категорії випускників, які мають статус дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
Також, напередодні розподілу представник комісії, фахівець відділу психологічного забезпечення підрозділів ОРС ЦЗ ДСНС України Людмила Зарудна разом із начальником відділення психологічного забезпечення ЧІПБ, ст. лейтенантом с. ц. з. Оксаною Бінецькою провели опитування щодо соціально-психологічного клімату у курсантському та студентському колективах інституту.
Відтепер, на вихованців ЧІПБ чекають ще кілька місяців навчання, стажування в підрозділах служби цивільного захисту, захист дипломних робіт і довгоочікуваний випуск, після якого молоді лейтенанти матимуть змогу на практичній роботі повною мірою використати набуті знання та уміння, отримані у навчальному закладі.

 



 


Відділ зв’язків з ЗМІ та РГ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua