RSS

Новини навчальних закладів

24.11.2005
ЛДУ БЖД

У ЛІПБ МНС України побували Василь Кремень та Нелля Ничкало

ЛІПБ МНС України відвідали президент Академії педагогічних наук України, академік НАН і АПН України, доктор філософських наук, професор   Василь Кремень та секретар відділення професійно-технічної освіти інституту педагогіки і психології академік-секретар, академік АПН України, доктор педагогічних наук, професор Нелля Ничкало. Високоповажні гості прибули до Львова для участі у роботі ІІ-го Українського педагогічного конгресу і в рамках цього візиту відвідали наш навчальний заклад.

В ході візиту до навчального закладу ректор інституту Михайло Козяр ознайомив гостей з навчальною, науковою та матеріально-технічною базою інституту. Відвідали гості і осередок духовності інституту – Храм Покрови Пресвятої Богородиці. Варто зазначити, що Нелля Григорівна вже не вперше відвідує навчальний заклад і, як вона сказала, кожного разу має можливість спостерігати за швидким процесом розвитку і впровадження новітніх технологій у навчально-виховному процесі.

Загалом після візиту до навчального закладу у гостей залишились тільки приємні враження, особливо сподобалося заняття з проведення аварійно-рятувальних робіт, на якому в сучасному комп'ютерному класі під світлові та шумові ефекти курсанти вирішували завдання щодо розрахунку та розстановки сил і засобів, які прибувають на ліквідацію надзвичайної ситуації.

Василь Григорович зазначив: " Ваш навчальний заклад обрав вірний шлях розвитку. Я бачу, що Ви маєте всі умови та створили можливість для ефективного навчання і різнобічного розвитку нашої молоді, якій в недалекому майбутньому випаде почесна та відповідальна роль – творити нашу Державу".

     

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.