19.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

31.01.2019
НУЦЗУ

Чергові захисти дисертаційних робіт в НУЦЗУ

30 січня 2019 року у Спеціалізованій вченій раді Д 64.707.04 Національного університету цивільного захисту України відбулися чергові захисти дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів зі спеціальності 21.02.03 – цивільний захист. В умовах постійного підвищення вимог до кваліфікаційного рівня науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти особливої важливості цій події надає той факт, що здобувачами, які успішно захистили дисертації, стали співробітники нашого університету.
Вперше у Спеціалізованій вченій раді Д 64.707.04 захищено докторську дисертацію за спеціальністю 21.02.03 – цивільний захист. Доповідь начальника наукового відділу з проблем цивільного захисту та техногенно-екологічної безпеки науково-дослідного центру полковника служби цивільного захисту Шевченка Романа Івановича за результатами дисертаційної роботи на тему «Організаційно-технічні методи попередження надзвичайних ситуацій медико-біологічного характеру місцевого та регіонального рівнів» викликала жваве зацікавлення у членів ради та фахівців у сфері цивільного захисту. Науковим консультантом здобувача є провідний науковий співробітник наукового відділу з проблем цивільного захисту та техногенно-екологічної безпеки науково-дослідного центру НУЦЗ України д.т.н., професор Поспєлов Б.Б.
Дисертаційну роботу на тему «Зниження рівня вибухонебезпеки газонафтопереробних об’єктів (на етапі проектування) при надзвичайних ситуаціях з вибухами хмар газоповітряних сумішей» на здобуття наукового ступеню кандидата технічних наук представив до захисту викладач кафедри піротехнічної та спеціальної підготовки нашого університету капітан служби цивільного захисту Матухно Василь Васильович. Науковим керівником здобувача є начальник кафедри пожежної  профілактики в населених пунктах факультету пожежної безпеки НУЦЗ України д.т.н., професор Чуб І.А.
Творчої наснаги та невпинного руху у напрямку подальшого розвитку наукових здобутків НУЦЗ України побажали здобувачам члени Спеціалізованої вченої ради та всі присутні на захисті робіт.
 
 
 
 
 
 
 
 
Володимир Колосков, вчений секретар спеціалізованої вченої ради
 
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua