RSS

Новини навчальних закладів

14.12.2018
ЛДУ БЖД

Випуск еліти Львівського державного університету безпеки життєдіяльності

Сьогодні відбувся випуск магістрів  нашого навчального закладу – 135 висококваліфікованих спеціалістів поповнили славні ряди Державної служби з надзвичайних ситуацій України, аби у всіх куточках нашої держави реалізувати державну політику у сферах цивільного захисту, захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій, запобігати їх виникненню та здійснювати державний нагляд за додержанням та виконанням вимог законодавства у відповідних сферах, працювати в освітній та науковій галузях.

Урочистості випуску розпочались з подячного молебня, під час якого, з благословення Патріарха Київського і всієї Руси України Філарета, доцента кафедри права та менеджменту у сфері цивільного захисту Андрія Івановича  Харчука нагородили орденом Святого Андрія Первозванного.

Опісля розпочалась традиційна стройова частина біля пам’ятника Героям-ліквідаторам аварії на ЧАЕС. Разом із магістрами, гостями, батьками  пам'ять про героїв-ліквідаторів вшанували покладанням квітів і наші ветерани – учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Під час академічної частини у своєму вітальному слові до магістрів ректор Університету, професор Мирослав Коваль зазначив:  «Дорогі магістри, Ви еліта Університету, вінець освітньої та наукової діяльності всього колективу навчального закладу. А еліта — це не просто ті люди, які вміють побачити проблему і знайти швидко рішення. Це люди, які вміють дивитися далеко вперед… Значно далі вперед, щоб розуміти наслідки власних вчинків. Той, хто дивиться далеко, насамперед зберігає головне — людську гідність та людські життя».

Ми дуже сподіваємося, що підготували до професійного життя, до служіння Україні саме таких спеціалістів і сподіваємося, віримо в те, що вони достойно і гідно будуть стояти на варті спокою людей у ці нелегкі часи для нашої Держави.

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.