https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 19.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

03.12.2018
ЛДУ БЖД

В ЛДУ БЖД стартував форум «Державна політика та соціальний захист осіб з інвалідністю»

Щорічно 3 грудня світова спільнота відзначає Міжнародний день осіб з інвалідністю. В Україні діє Конвенція про права осіб з інвалідністю, ратифікована Законом України «Про ратифікацію Конвенції про права осіб з інвалідністю і Факультативного протоколу до неї» від 16.12.2009 р. №1767-VI, яка визначає права та обов’язки осіб з інвалідністю.

Для висвітлення проблем і досягнень Львівської області у цьому напрямку, привернення уваги органів державної влади та місцевого самоврядування Департамент соціального захисту населення ЛОДА спільно з Львівським державним університетом безпеки життєдіяльності сьогодні відкрили форум «Державна політика та соціальний захист осіб з інвалідністю».

Захід, у  якому беруть участь понад 300 осіб, розпочався із вітального слова керівника Львівської обласної державної адміністрації  Олега Синютки, який зазначив: «Будь яка перешкода,незначна для звичайної людини, для особи з інвалідністю може стати неподоланною! Це означає, що влада повинна забезпечити потреби таких людей

Кафедра гуманітарних дисциплін та соціальної роботи університету з 2012 р. плідно співпрацює з Департаментом соціального захисту населення ЛОДА щодо організації навчально-виробничої практики студентів спеціальності «Соціальна робота» та залучення відповідних спеціалістів департаменту до спільної освітньо-наукової діяльності.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10