29.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

06.11.2018
ЛДУ БЖД

Круглий стіл на тему: «Професійна підготовка майбутніх соціальних працівників до роботи з дітьми та молоддю з особливими потребами»

6 листопада 2018 р. з нагоди відзначення «Дня соціального працівника» кафедра гуманітарних дисциплін та соціальної роботи за координації старшого викладача Міщенко О. М. організувала круглий стіл на тему: «Професійна підготовка майбутніх соціальних працівників до роботи з дітьми та молоддю з особливими потребами» у рамках співпраці із Благодійним Фондом «Українська Галицька Фундація» та ЛНУ ім. І. Франка.

Студенти груп СР-11 (куратор Костишин Е.І.) та СР-21 (куратор Лозинський А. Ф.) кафедри гуманітарних дисциплін та соціальної роботи Львівського державного університету безпеки життєдіяльності заслухали доповіді голови правління БФ «Українська Галицька Фундація» Софії Ворончук, яка розповіла про діяльність та пріоритетні напрямки роботи фундації, координатора напрямку «Інклюзія в громаді» Галину Галайко, яка ознайомила слухачів з діяльністю та особливістю проекту «Безмежні», присвяченому роботі з дітьми та молоддю з особливими потребами, студентів спеціальності соціальна педагогіка ЛНУ ім. І. Франка, які поділилися досвідом роботи за принципом «рівний-рівному», практичними навичками та враженнями від безпосередньої діяльності з дітьми та молоддю з особливими потребами у Буківському будинку-інтернаті для дівчат та у Роздільському дитячому будинку-інтернаті для хлопців. 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua