RSS

Новини навчальних закладів

19.11.2005
НУЦЗУ

Міжнародний день студента в Харкові

Харків по праву називають столицею студентства. У місті налічується сімдесят вузів І – ІV рівнів акредитації. Саме у нашому місті навчаються молоді люди із сімдесяти країн ближнього та далекого зарубіжжя.

Студентський бал, присвячений Міжнародному Дню студента, відбувся 16 листопада у приміщенні спортивного комплексу „Локомотив”. Перед початком заходу Голова Харківської облдержадміністрації Арсен Аваков, голова обласної ради Олег Шаповалов, міський голова Володимир Шумілкін, ректори навчальних закладів, серед яких був і ректор Академії цивільного захисту України полковник внутрішньої служби Володимир Садковий відвідали виставку досягнень харківського студентства, яку було розміщено у фойє палацу. Академія цивільного захисту України гідно представила фото-презентацію про свою життєдіяльність. Також курсант п’ятого курсу факультету наглядово-профілактичної діяльності Володимир Новіков виставив свої фотороботи під назвою „Підводний світ”. Достойно оцінила творчість молодого спеціаліста адміністрація міста та області, а міський голова Володимир Шумілкін відібрав роботу курсанта академії з метою виставити її на аукціоні у фонд реставрації оперного театру.

Вирував студентський бал. Тут майбутні кулінари пригощали поважних гостей красивими та смачними їствами, майбутні фармацевти пропонували корисні вітаміни, студентський театр мод провів імпровізоване дефіле, а спеціалісти у сфері залізничного транспорту створили атмосферу подорожі на СВ, навіть запропонували випити гарячого чаю.

Під час офіційних урочистостей в минулому студентам, а зараз – почесним студентам Арсену Авакову, який свого часу закінчив Харківський політехнічний інститут, Олегу Шаповалові, який закінчив Харківський інженерно-будівельний інститут, та Володимиру Шумілкіну, який закінчив Харківське вище командне військове училище ім.. Крилова, було вручено почесні студентські білети, що дозволяють відвідувати лекції у будь-якому вузі Харкова. У відповідь почесні студенти подарували декільком тисячам студентів, що прийшли на свято, можливість без квитків побувати на концерті групи „Тартак”. Нашим курсантам та студентам дуже сподобалось організоване культурно-масове свято.

Коленко В.В., нач сектора зв’язків з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.