https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 19.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

01.09.2018
ЛДУ БЖД

В ЛДУ БЖД відбулись урочистості з нагоди складання Присяги служби цивільного захисту першокурсниками та Дня знань.

 

Сьогодні, першого вересня, у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбулись урочистості з нагоди Дня знань та складання першокурсниками Присяги. Численні ряди навчального закладу цьогоріч поповнили 191 студент та 166 курсантів, з яких 29 дівчат. У цей перший день осені вони склали Присягу в ім'я великого покликання – порятунку людських життів.
В урочистостях взяли участь начальник відділу освіти і науки департаменту персоналу ДСНС України Юрій Борисович Рись, в.о. ректора Університету, професор Мирослав Стефанович Коваль, Начальник ГУ ДСНС України у Львівській області генерал-майор служби цивільного захисту Сергій Юрійович Дмитровський, директор департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА Ігор Ярославович Туз, військовий прокурор Львівського гарнізону Західного регіону України, майор юстиції Віталій Миколайович Горпинич, заступник Начальника Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України Ігор Олександрович Бутиленко, ректор ЛДУВС, полковник поліції Роман Ігорович Благута, почесний радник Європейського молодіжного парламенту, координатор програми ERASMUS+, доктор Алан Флаверс, а також делегація науковців і викладачів з Академії суспільних наук міста Лодзь на чолі з професором Анжеєм Марянським.
« Ми всі сподіваємося, що наша співпраця протягом кількох років буде продуктивною, принесе нам усім користь, буде своєрідною цеглиною, вмурованою в будівлю нашої Батьківщини»,- завершив своє вітальне слово до присутніх в.о. Ректора професор Мирослав Коваль

Представники влади відзначили, що Львівщина високо цінує професійність, мужність, готовність завжди прийти на допомогу, які демонструють рятувальники під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій і катастроф на теренах області, та побажали курсантам і студентам наснаги, сил та натхнення до навчання.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10