https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 19.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

31.08.2018
ЛДУ БЖД

Шановні колеги, дорогі викладачі та науковці!

Сьогодні особливий день для нашої Держави - саме нині за шкільні парти сядуть 450 тисяч маленьких українців, понад 200 тисяч юнаків і дівчат обрали навчальні заклади своєї мрії, серед яких і студенти та курсанти Львівського державного університету безпеки життєдіяльності.

Шановні курсанти та студенти! Для отримання професії ви обрали наш навчальний заклад і ми раді цьому, сподіваємося, що наша співпраця на освітній ниві буде продуктивна для нас усіх і принесе бажані результати. Ми щиро сподіваємося, що час навчання у нашому Університеті міцно утвердить вас у виборі фаху, надихне на постійне поповнення знань, розширення світогляду й набуття нових компетенцій, а меж для обсягу знань і всебічного пізнання світу, як відомо, немає, набутий вами інтелектуальний капітал буде завжди вашим скарбом!
Особливі слова вітання - нашим першокурсникам, які сьогодні складають Присягу служби цивільного захисту. Пожежний-рятувальник – не просто фах, це покликання великих благородних сердець, які обрали для себе почесну місію – запобігати біді, рятувати та допомагати усім, хто цього потребує. Відтепер самопожертва, честь і гідність – не просто слова, а сенс обраного вами майбутнього життя.
Професія рятувальника вкрай потрібна і завжди винагороджується особливою шаною та подякою, яка не має матеріального виміру, а має вимір найвищий, що відплачується сторицею.

Вітаю також ввесь науково-педагогічний колектив, невтомна праця якого створила високий авторитет і добрий імідж Львівського державного університету безпеки життєдіяльності!


З повагою
В.о. ректора університету
професор Мирослав Коваль

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10