https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 19.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

30.08.2018
ЛДУ БЖД

В ЛДУ БЖД ВІДБУЛОСЯ РОЗШИРЕНЕ ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ

30 серпня в приміщенні Культурно-просвітницького центру за участі науково-педагогічного складу відбулось розширене засідання Вченої Ради Університету, присвячене початку нового навчального року.
Засідання розпочалося з урочистої частини, під час якої виконувач обов’язків ректора Університету професор Мирослав Коваль вручив Почесну грамоту Кабінету Міністрів України завідувачу сектору ліцензування та акредитації Олександрові Васильовичу Гудименку. За наукові досягнення в. о. ректора Університету, вручив атестат доцента Дмитру Чалому, дипломи кандидатів наук Мар`яні Купчак, Наталії Олексієнко та Володимиру Товарянському. За особливі заслуги у справі підготовки фахівців з питань захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій, сумлінне виконання службових обов’язків та професіоналізм відзнаками були нагороджені такі працівники: Володимир Слободяник, Андрій Литвин, Василь Була, Марія Мандрона та Василь Попович. У святковій атмосфері чергові звання одержали Олександр Тютюнник, Мар`ян Лаврівський та Олександр Синельников.
В другій частині засідання колегіального органу управління навчального закладу були розглянуті наступні питання: про готовність Університету до початку нового навчального року, про порядок проведення виборів ректора Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, про вибори нового складу Вченої ради Університету.
На завершення засідання в.о. ректора професор Коваль М.С. тепло привітав колектив Університету з початком нового навчального року та побажав успіхів у досягненні поставлених завдань.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10