28.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

27.08.2018
ЛДУ БЖД

Табірний збір 2018 року продовжується

166 юнаків та дівчат, які перебувають зараз на Табірному зборі 2018 року, успішно проходять період адаптації. 
Проходження Табірного збору є невід’ємною складовою адаптаційного періоду, під час якого курсанти вчаться організовувати свій особистий час, освоюють нормативно-правові основи Державної служби з надзвичайних ситуацій,  навчаються командної роботи, азів стройового вишколу та швидко приймати рішення в екстремальних умовах. 
«Чільне місце у проходженні курсантами Табірного збору займає психологічний супровід, адже саме психологи спільно з командирами допомагають згруповувати новий колектив, вивчають соціально-психологічний клімат у взводах, індивідуальні особливості кожного з курсантів, що полегшує адаптаційний період першокурсників», - зазначив начальник сектору психологічного забезпечення капітан сл.ц.з. Ігор Коваль. 
Пройшовши цей етап, курсанти зроблять перший крок до омріяної професії, в основі якої закладені принципи гуманізму, взаємоповаги та жертовності. 
Першокурсники повертаються до навчального закладу 30 серпня, а 1 вересня відбудуться урочистості з нагоди складання ними Присяги на вірність українському народові.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua