28.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

22.06.2018
НУЦЗУ

Вихованці НУЦЗУ стали переможцями та призерами міського студентського проекту «Харків — місто молодіжних ініціатив»

22 червня у великій залі Харківської міської ради відбулося нагородження переможців та призерів міського студентського проекту «Харків — місто молодіжних ініціатив». Захід організовано за ініціативи Харківського міського голови Геннадія Кернеса. Загалом, у конкурсі взяли участь понад 150 проектів у сфері управління містом, розвитку інфраструктури, фармації, архітектури, екології і дозвілля за номінаціями: «Розумному місту – креативна молодь», «Рідному Харкову – сталий розвиток», «Харків – територія успішної кар’єри» та «Харків – місто відкрите, творче, толерантне».
Активними учасниками конкурсу стали вихованці Національного університету цивільного захисту України та їхні керівники. На розгляд комісії було подано 2 проекти від НУЦЗУ, які пройшли у ІІ тур. Переможцем конкурсу у номінації «Рідному Харкову – сталий розвиток» — І місце і грошова винагорода у 20 тисяч гривень — став курсант 3-го курсу факультету цивільного захисту Іван Шепелєв з проектом «Забезпечення захисту жителів м. Харків у разі застосування терористичними угрупуваннями вибухонебезпечних предметів» (керівник — начальник кафедри піротехнічної та спеціальної підготовки Ігор Толкунов). У номінації «Розумному місту – креативна молодь» ІІ місце і грошову винагороду у 15 тисяч гривень отримав студент 2-го курсу факультету пожежної безпеки Олег Тараненко за проект «Прилад для дистанційного тестування працездатності систем виявлення пожежі у будівлях з масовим перебуванням людей» (керівник — начальник кафедри автоматичних систем безпеки та інформаційних технологій Олександр Дерев'янко)
Конкурс відбувся утретє. Загалом, його учасниками стали майже 1200 студентів та курсантів із різних вишів Харкова.
Нагадаємо, що минулоріч переможцями конкурсу стали проекти — ІІ місце і грошова нагорода 10 тисяч тисяч гривень у номінації “Розумному місту — креативна молодь” - студентів 1-го курсу факультету пожежної безпеки Руслана Дуплика та Володимира Федорова “Автоматична система підшарового протипожежного захисту резервуарів з нафтопродуктами НУЦЗУ — 2” (керівник — начальник кафедри автоматичних систем безпеки та інформаційних технологій Олександр Дерев'янко) та ІІІ місце і грошова нагорода 5 тисяч гривень у номінації “Харків — місто відкрите, творче, толерантне” курсантки 3-го курсу факультету пожежної безпеки Дар'ї Дорошенко “Майбутній рятувальник” (керівник - провідний фахівець відділу зв'язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю Вікторія Коленко).


Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото — Ігоря Котова

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua