https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 20.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

21.06.2018
НУЦЗУ

Психологи ДСНС поглиблюють співпрацю з колегами зі Збройних Сил України

21 червня у Центрального будинку офіцерів Збройних Сил України відбувся навчальний семінар з офіцерами психологами, які відібрані для участі у пілотному проекті щодо створення «гарячої лінії» психологічної допомоги, ініційованому Міністерством оборони України.
Під час заходу доцент кафедри психології діяльності в особливих умовах соціального-психологічного факультету Національного університету цивільного захисту України кандидат психологічних наук Наталія Афанасьєва ознайомила учасників з дистанційними формами психологічного консультування і на практиці продемонструвала шляхи вирішення типових ситуацій, що виникають під час телефонного консультування.
Психологи ДСНС поділились досвідом надання психологічної допомоги під час проведення ЄВРО–2012 і психосоціальної підтримки внутрішньо перемішених осіб.
У своїй доповіді начальник психологічної служби ДСНС Анатолій Сичевський зазначив: «Для вдосконалення психологічного забезпечення військовослужбовців необхідно розробити ефективний механізм міжвідомчої взаємодії психологів сил безпеки та оборони».
Учасники заходу були одностайні у необхідності створення та функціонування єдиної «гарячої лінії» психологічної підтримки Сектора безпеки та оборони для забезпечення надійності особового складу та готовності до виконань завдань за призначенням.



Центр психологічного забезпечення підрозділів ОРС ЦЗ, прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10