https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 16.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

18.06.2018
НУЦЗУ

Науковець НУЦЗУ взяла участь у Всеукраїнській семінар-нараді з питань підготовки й атестації кадрів вищої кваліфікації в галузі знань “Державне управління”

14-15 червня 2018 року відбувся Всеукраїнський семінар-нарада з питань підготовки й атестації кадрів вищої кваліфікації в галузі знань “Державне управління”. Семінар був організований Міністерством освіти і науки України і пройшов в Національному агентстві України з питань державної служби. У заході взяла участь голова спеціалізованої вченої ради Д 64.707.03 Національного університету цивільного захисту України, начальник навчально-науково-виробничого центру, доктор з державного управління, професор, заслужений працівник освіти України Світлана Миколаївна Домбровська.
Цей захід передбачав роботу 4 сесій щодо обговорення проблемних питань, пов’язаних із реформами в системі атестації кадрів вищої кваліфікації, зокрема з державного управління в Україні, діяльністю спеціалізованих вчених рад за цим напрямом і розробкою паспорта спеціальності “Публічне управління та адміністрування”, а також актуалізацією тематики дисертаційних досліджень. Обрані напрями семінару-наради супроводжувалися активними та плідними дискусіями, у результаті яких його учасники обмінялися думками щодо новітніх методів і перспективних технологій забезпечення подальшого розвитку галузі державного управління в Україні.


Навчально-науково-виробничий центр, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10