28.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

15.06.2018
НУЦЗУ

Науковець НУЦЗУ взяв участь у Міжнародному консультативному семінарі щодо контролю значних аварій, пов'язаних із небезпечними речовинами.

З метою прискорення імплементації Директиви ЄС «SEVESO III» та в рамках реалізації проекту «Вдосконалення національної системи нормативного регулювання у сфері хімічної безпеки та захисту» 12-13 червня тривав Міжнародний консультативний семінар за організації ОБСЄ щодо контролю значних аварій, пов'язаних із небезпечними речовинами.
Від НУЦЗУ на семінарі був присутнім начальник кафедри пожежної та техногенної безпеки об’єктів та технологій Юрій Ключка.
Учасниками заходу стали понад 90 представників України та експерти з Європейської Комісії, Франції, Італії, Румунії, Сполученого Королівства.
Іноземні експерти представили свій досвід, щоб допомогти Україні гармонізувати свою нормативно-правову базу з Директивою ЄС у сфері запобігання надзвичайним ситуаціям і промислової безпеки та іншими міжнародними передовими практиками.
Окрім того, було презентовано програми, розроблені Об’єднаним дослідницьким центром Європейської Комісії для оцінки наслідків надзвичайних ситуацій.


Прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua