28.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

15.06.2018
ЛДУ БЖД

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбувся випуск фахівців

Сьогодні, 15 червня, у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбувся випуск фахівців. Дипломи бакалавра  отримали  334 фахівців, з них 17 із відзнакою.
У вітальній промові до випускників виконуючи обов’язки ректора університету професор Мирослав Коваль зазначив: «Уже понад 70 років наш навчальний заклад випускає висококваліфікованих фахівців у галузі безпеки. Дорогі випускники! Кожен з вас є індивідуальністю, неповторною людиною, яка, поповнивши ряди Державної служби з надзвичайних ситуацій, буде служити нашій Державі і вибудовувати своє власне життя – професійне й особисте.».
Випускники Львівського державного університету безпеки життєдіяльності завжди славились високим рівнем знань та не раз доводили свою фаховість на ділі. Багато з них  продовжують родинні династії пожежних-рятувальників. Зокрема, серед них і Юрій Скрібенець, який сьогодні став молодим офіцером у славній родині пожежників.
"Ми пройшли складний шлях від табірного збору до лейтенантів служби цивільного захисту, опанувавши кожен свою спеціальність під керівництвом викладачів, які багато зробили для формування нас як фахівців.  Ми щасливі , бо закінчили один із найкращих освітніх  закладів, який готує спеціалістів у галузі безпеки людини, і ми будемо старатись, аби наші наставники пишались нами!" – розповідає лейтенант Ярослава Абламєтова з міста Миколаєва.
 З року в рік навчальний заклад готує висококваліфікованих спеціалістів для Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Серед випускників є відомі вчені, державні діячі та керівники різного рангу. Неабиякою окрасою цьогорічного дійства став офіцерський вальс - танець,. під час якого понад 80 танцівників-аматорів подарували батькам, гостям та всім присутнім яскраву панораму емоцій
Представники влади відзначили, що Львівщина високо цінує професіоналізм, мужність, готовність завжди прийти на допомогу, які демонструють рятувальники під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій і катастроф на теренах області.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua