https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 23.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

29.05.2018
НУЦЗУ

Виїзне заняття на об’єкті підвищеної небезпеки

25 травня з теми «Забезпечення безпеки технологічних процесів виробництва» заступник начальника кафедри наглядово-профілактичної діяльності НУЦЗУ Олександр Савченко зі здобувачами вищої освіти навчальних групи МЦЗкс-17-151, МУЦЗ-18-112 та МУЦЗ-17-612 були проведені виїзні практичні заняття на території «Юліївського цеху з видобутку нафти, газу та конденсату», що розташований поблизу смт Ст. Мерчик, Балакліівського району Харківської області.

Під час занять були закріплені знання щодо забезпечення безпеки об’єктів підвищеної небезпеки. Здобувачі вищої освіти на практиці ознайомились з технологічним процесом видобутку природного газу та нафти на Юліївському промислі, роботою диспетчерської служби, систем раннього виявлення НС та оповіщення працюючого персоналу та населення, охорони, водо та енергозабезпечення, порядком проведення евакуації на об’єкті. 

Також курсанти відвідали ДПРЧ-46, ознайомилися з її матеріально-технічним оснащенням, з особливостями дій особового складу під час ліквідації можливих надзвичайних ситуацій на об’єктах видобутку нафти та газу.



Кафедра наглядово-профілактичної діяльності.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10