28.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

22.05.2018
НУЦЗУ

Виїзні заняття молодих науковців та майбутніх фахівців з охорони праці на сучасному та провідному ПАТ Харківському машинобудівному заводі «ФЕД»

Старшим викладачем кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Цимбалом Богданом Михайловичем були організовані та проведені виїзні заняття для магістрів з охорони праці на ПАТ «ФЕД», з дисципліни «Атестація та паспортизація робочих місць і ергономіка» та «Моніторинг охорони праці та теорія професійних ризиків».

ПАТ Харківський машинобудівний завод «ФЕД» (ПАТ ХМЗ "ФЕД") - провідне підприємство по серійному виробництву і ремонту інтегральних гідроприводів, гідравлічних агрегатів, топливорегулююча апаратури авіаційно-технічного призначення, а також продукції для інших галузей промисловості. Завод «ФЕД» є постачальником авіаційних агрегатів для більшості авіабудівних заводів і авіаремонтних підприємств країн СНД. Авіаційні агрегати підприємства застосовуються практично на всіх видах цивільної та військової авіатехніки українського виробництва. «ФЕД» є постачальником виробів для багатьох авіабудівних та авіаремонтних підприємств.

П’ятий курс магістрів отримав завдання провести дослідження відповідності обладнання ергономічним розмірам людини.

Магістри були вражені станом охорони праці на підприємстві, сучасністю обладнання з програмним керуванням, показниками мікроклімату та високим рівнем технологій.

Висловлюємо подяку за організацію та допомогу в проведенні проведенні виїзних занять інженеру з охорони праці Олександру Володимировичу, який є випускником нашого університету та заступнику голови правління ПАТ «ФЕД» Авершину С.В.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua