29.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

21.05.2018
НУЦЗУ

У слухачів магістратури заочної форми навчання НУЦЗУ тривають захисти магістерських робіт

18,19 та 21 травня 2018 року відбувся захист магістерських робіт перших 30 слухачів магістратури заочної форми навчання факультету цивільного захисту за спеціальностями ”Пожежна безпека” та ”Цивільна безпека”. Із 30 слухачів магістратури 13 захистили магістерські роботи на «відмінно». Подальший захист 24 слухачів магістратури буде проходити 22 та 23 травня.
Одночасно працює дві державні екзаменаційні комісії: під головуванням начальника Головного управління ДСНС України у Харківській області полковника служби цивільного захисту Волобуєва Олександра Васильовича та першого заступника начальника Головного управління ДСНС України у Харківській області Чабаня Сергія Григоровича.
Заступник голови ДЕК - начальник кафедри управління та організації діяльності у сфері цивільного захисту університету полковник служби цивільного захисту Вадим Тютюник зазначив, що випускники мають достатній рівень знань, який вони зможуть використовувати у подальшому професійному житті. За словами полковника служби цивільного захисту Тютюника Вадима, всі здобувачі, які захищалися показали високий рівень знань у сфері цивільного захисту і пожежної безпеки, з питань методики дослідження та вдосконалення управлінських рішень у галузі і практичних навичок щодо розробки дієвих рішень покращення роботи рятувальної служби. Результати розробок впроваджені або плануються використовувати в підрозділах Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Прес-служба НУЦЗУ


 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua