https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 18.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

18.05.2018
НУЦЗУ

Науковець Національного університету цивільного захисту став іменним  стипендіатом Харківської обласної державної адміністрації у галузі науки

18 травня голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична взяла участь у святкуванні Дня науки. Урочистий захід відбувся у Палаці студентів Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, де зібралися представники наукової спільноти регіону. Керівник області вітала присутніх зі святом і відзначила певні позитивні для розвитку науки зрушення в державі.
У ході свята Юлія Світлична вручила кращим науковцям Харківщини грамоти ХОДА та подяки голови облдержадміністрації, привітала з присвоєнням почесних звань «Заслужений діяч науки і техніки України», а також вручила сертифікати на отримання іменної стипендії Харківської обласної державної адміністрації у галузі науки. За особисті досягнення в галузі науки, вагомий внесок у вирішення науково-технічних та соціально-економічних проблем Харківської області призначено стипендію  імені Георгія Федоровича Проскури (з технічних наук) Євгенію Рибкі – кандидату технічних наук, заступникові начальника науково-дослідного центру – начальникові відділу організації науково-дослідної роботи науково-дослідного центру Національного університету цивільного захисту України.
Молодий науковець займається актуальними проблемами сьогодення, що пов’язані з підвищенням ефективності визначення показників небезпеки речовин та матеріалів, а також виявлення на ранніх стадіях пожеж та надзвичайних ситуацій, у тому числі - на об’єктах критичної інфраструктури. Досягнення та результати наукової діяльності Євгенія Рибки представлені більш ніж у 80 наукових працях, 12 з яких входять до міжнародної наукометричної бази Scopus (h-індекс 3), а 28 опубліковано в фахових виданнях, що демонструє високий рівень та міжнародну значимість наукових розробок.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото - Ігоря Котова

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10