29.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

17.05.2018
ЛДУ БЖД

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбувся II етап патріотичної акції «Естафета поколінь»

 

17 травня у Центрі культури та мистецтв  Львівського державного університету безпеки життєдіяльності пройшов II етап патріотичної акції «Естафета поколінь».

За особисту мужність і героїзм, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені в зоні проведення АТО та під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, а також за результатами службової діяльності начальник відділу соціально-гуманітарної підготовки та патріотичного виховання особового складу ДСНС України, заступник голови Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та служби цивільного захисту  Олександр Алімов нагородив відзнаками Асоціації 29 працівників ДСНС України, зазначивши: «Від імені багатотисячної Асоціації висловлюю вдячність та захоплення нашими рятувальниками, героями нашого часу, котрі щодня не покладаючи зусиль, вірою і правдою виконують свій службовий обов’язок».

Під час урочистостей II етапу патріотичної акції «Естафета поколінь» орденом «Честь і слава»  нагороджено 3 особи; медаллю «За доблесть і звитягу» – 9 осіб; медаллю «Герой-рятівник» – 4 особи, медаллю «За відвагу на пожежі» 7 осіб.  За відмінні показники у навчанні, сумлінне виконання службових обов’язків та активну учать у громадському житті Університету грамотами «Величі, честі і достоїнства», Почесними грамотами Асоціації та Подяками були нагородженні 6 курсантів нашого навчального закладу.

Виконуючий обов’язки Ректора Університету, професор Мирослав Коваль привітав усіх присутніх та наголосив: «Ми раді вітати Вас у стінах нашого навчального закладу. Метою таких заходів є формування свідомих, відповідальних, високодуховних воїнів-рятівників, які будуть завжди готові прийти на допомогу тим, хто потрапив у біду, виявляючи при цьому високий професіоналізм, мужність та відвагу, тому що вони – громадяни, патріоти, гуманісти».

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua