https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 17.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

03.05.2018
НУЦЗУ

Участь молодих науковців кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки у конференції «Безпека життя і діяльності людини – освіта, наука, практика: БЖДЛ-2018»

  26 квітня молоді науковці кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки – старший викладач Цимбал Б.М.,доцент Шароватова О.П., курсант 3-го курсу Поліканова Ольга, студенти Сасін Євген, Нежута Юлія, Кузьменко Антон та Зубаха Марія взяли активну участь у XVI Міжнародній науково-методичній конференції «Безпека життя і діяльності людини – освіта, наука, практика: БЖДЛ-2018», яка відбулася у Національному університеті «Львівська політехніка».

Під час роботи конференції старший викладач Цимбал Б.М. виступив з доповіддю «Запобігання професійних ризиків у солодовому та пивоварному виробництві».

 Метою конференції стало вирішення питань освіти, методичних підходів та практичного застосування безпеки життєдіяльності, охорони праці і цивільного захисту.

  Одночасно з конференцією проходили засідання Європейської асоціації з безпеки, президент якої Loszek F. Korzeniowski виступив з науковою доповіддю.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10