https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 24.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

27.04.2018
НУЦЗУ

Підсумки олімпіад з дисциплін «Правові основи організації та забезпечення цивільного захисту», «Будівлі і споруди та їх поведінка в умовах надзвичайних ситуацій»

На базі факультету цивільного захисту НУЦЗУ було проведено олімпіаду з дисципліни «Правові основи організації та забезпечення цивільного захисту». Вона відбулася за активної участі здобувачів вищої освіти 2-го курсу факультету цивільного захисту, які навчаються за спеціалізацією "Інженерне забезпечення саперних, піротехнічних та вибухових робіт"; 3-го курсу факультету цивільного захисту; 3-го курсу факультету оперативно-рятувальних сил, які навчаються за спеціальністю «Хімічна технологія»; 3-го курсу соціально-психологічного факультету, які навчаються за спеціальністю «Психологія». Завдяки проведеній організаційній роботі до участі було залучено 30 здобувачів вищої освіти.

За підсумками олімпіади з дисципліни «Правові основи організації та забезпечення цивільного захисту»:
І місце присуджено рядовому служби цивільного захисту Карабуті Сергію Олександровичу – курсанту третього курсу групи ЦЗкс-15-132 факультету цивільного захисту.
ІІ місце – рядовому служби цивільного захисту Шепелєву Івану Валерійовичу – курсанту третього курсу групи ЦЗП-15-134 факультету цивільного захисту.
ІІІ місце – рядовому служби цивільного захисту Григоренку Олександру Віталійовичу – курсанту третього курсу групи ЦЗкс-15-132 факультету цивільного захисту.

Також на базі факультету цивільного захисту було проведено олімпіаду з дисципліни «Будівлі і споруди та їх поведінка в умовах надзвичайних ситуацій». Олімпіада пройшла за активної участі здобувачів вищої освіти 3 курсу факультету цивільного захисту. Завдяки проведеній організаційній роботі до участі було залучено 20 здобувачів вищої освіти.
За підсумками олімпіади з дисципліни «Будівлі і споруди та їх поведінка в умовах надзвичайних ситуацій»
І місце присуджено рядовому служби цивільного захисту Клімовій Дар’ї Володимирівні – курсанту третього курсу групи ЦЗкс-15-131 факультету цивільного захисту.
ІІ місце – рядовому служби цивільного захисту Шепелєву Івану Валерійовичу – курсанту третього курсу групи ЦЗП-15-134 факультету цивільного захисту.
ІІІ місце – рядовому служби цивільного захисту Олійник Тетяні Миколаївні – курсанту третього курсу групи ЦЗкс-15-131 факультету цивільного захисту.

Вітаємо переможців!

Бажаємо Всім учасникам подальших успіхів в освоєнні навчальних програм та поглибленні знань, які необхідні співробітнику ДСНС України для попередження та профілактики надзвичайних ситуацій!

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10