https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 25.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

27.04.2018
НУЦЗУ

Науковці НУЦЗУ у Балтійській міжнародній академії провели комунікативний захід

Відповідно до програми перебування фахівців Національного університету цивільного захисту України в Балтійській міжнародній академії (м. Рига, Латвія) учасники делегації від навчально-науково-виробничого центру: начальник наукового відділу з проблем управління у сфері цивільного захисту, д.держ. упр, доцент Володимир Мороз і старший науковий співробітник наукового відділу з проблем державної безпеки, к.держ.упр. Світлана Мороз - провели комунікативний захід із студентами бакалаврських програм цієї академії. Його тематика – "Освіта для лідерства, інтелігентності та розвитку таланту". Студенти БМА виявили неабияку зацікавленість щодо презентованої проблематики та взяли активну участь в обговоренні питань, пов’язаних із нею.
Найбільш активні студенти-учасники комунікативного заходу заявили про участь у тренінгу "Лідерські якості особистості в системі трудового потенціалу бізнес-лідера". Його проведуть науковці ННВЦ НУЦЗУ для слухачів магістерських програм Балтійської міжнародної академії 28 квітня 2018 року.

Навчально-науково-виробничий центр, прес-служба НУЦЗУ


 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10