https://www.high-endrolex.com/10 «ХАЙ ЗАВЖДИ ВИСТАЧАЄ НАМ СИЛИ ПАМ'ЯТАТИ ПРО ПОДВИГ БРАТІВ»: В Університеті відбулися заходи з нагоди 32 річниці аварії на ЧАЕС | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

26.04.2018
ЛДУ БЖД

«ХАЙ ЗАВЖДИ ВИСТАЧАЄ НАМ СИЛИ ПАМ'ЯТАТИ ПРО ПОДВИГ БРАТІВ»: В Університеті відбулися заходи з нагоди 32 річниці аварії на ЧАЕС

Увесь світ доземно схиляється в подяці перед ліквідаторами страшної аварії планетарного масштабу: перед живими і перед пам'яттю до часу померлих від радіаційного смерчу.
То ж сьогодні, 26 квітня 2018 року, курсантські підрозділи, ректорат, ветерани, науково-педагогічна спільнота, гості навчального закладу, учасники II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з безпеки життєдіяльності віддали шану всім тим, хто пройшов пекельне горнило в смертельнім двобої заради нашого життя та життя прийдешніх поколінь.
У церкві Покрови Пресвятої Богородиці відбулася літургія та спільна молитва за померлих і живих Героїв Чорнобиля.
У скорботнім мовчанні присутні долучилася до покладання квітів до підніжжя пам'ятника «Героям-ліквідаторам аварії на ЧАЕС», який зведений на території Університету в 2011 році як знак шани усім, хто ціною власного життя та здоров’я вберіг мільйони людей. Курсанти та студенти поспілкувались із ветеранами навчального закладу, побажавши їм міцного здоров’я та добробуту.
Згодом представники Університету взяли участь у покладанні квітів та проведенні чину панахиди за жертвами аварії біля пам’ятного знака «Героям і жертвам Чорнобиля» (вул. Морозна, 31а).

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10