28.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

24.04.2018

Міжнародна співпраця у рамках проекту Erasmus+ з Рятувальним коледжем м. Таллін

Делегація Університету у складі начальника навчально наукового інституту полковника служби цивільного захисту Андрія Ренкаса та заступника начальника кафедри цивільного захисту та комп'ютерного моделювання екогеофізичних процесів підполковника служби цивільного захисту Дмитра Войтовича продовжує співпрацю у рамках проекту Erasmus+ з Рятувальним коледжем м. Таллін, Естонія. В рамках робочого візиту передбачено ознайомлення із матеріально-технічною базою коледжу, системою підготовки рятувальників для державної рятувальної служби Естонії.
Також заплановані дві лекції для слухачів коледжу про систему цивільного захисту України та її функціонування під час проведення антитерористичної операції в межах двох територіальних одиниць України. Ця тематика є актуальною для естонської сторони на етапі їхнього реформування системи цивільного захисту в аспекті реагування на зовнішні можливі загрози.
Здобутий досвід підготовки рятувальників Естонії будуть впроваджені у навчальному процесі підготовки курсантів (студентів) та слухачів за спеціальністю "Цивільна безпека" Львівського державного університету безпеки життєдіяльності.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua