28.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

06.04.2018
НУЦЗУ

Курсанти факультету цивільного захисту НУЦЗУ взяли участь у II етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі наук "Екологія"

28-30 березня 2018 року у Національному технічному університеті ім. Юрія Кондратюка (м. Полтава) відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі наук «Екологія». На підставі рецензій та відкритого обговорення наукових робіт до участі у підсумковій науково-практичній конференції конкурсу було допущено 105 робіт.

Свої наукові здобутки представили курсанти Національний університет цивільного захисту України, слухачі магістратури у сфері цивільного захисту Кішинський Вадим Сергійович та Макаренко Вікторія Сергіївна із науковою роботою «Наукове обґрунтування площі заповідника для тривалого виживання популяції байбака європейського», яку виконали під керівництвом д.т.н. Вамболь Віоли Владиславівни.
Слід зазначити, що на конкурсі були представлені наукові роботи з 72 вищих навчальних закладів України. Протягом двох днів конкурсна комісія оцінювала доповіді конкурсантів за багатьма критеріями.
За підсумками конкурсу курсантам Кішинському В.С. та Макаренко В.С. присуджено І місце.
Вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів!

Самоврядування факультету ЦЗ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua