RSS

Новини навчальних закладів

03.04.2018
ЛДУ БЖД

Доцент Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Марія Онищук пройшла стажування в Академії Cуспільних Наук (м. Варшава, Польща)

В рамках підписаної між університетської угоди, з 19 по 30 березня доцент кафедри іноземних мов та перекладознавства Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Марія Онищук пройшла стажування в Академії Cуспільних Наук (м. Варшава, Польща), де ознайомилася з навчальним процесом та особливостями викладання фахових гуманітарних дисциплін у вузі. Протягом двох тижнів Марія відвідала практичні заняття та лекції провідних викладачів Інституту англійської мови, мала нагоду поспілкуватися з керівництвом кафедр та інститутів, а також зі студентами вузу. Крім того, Марія Онищук прочитала низку лекції з таких дисциплін, як Педагогічна Майстерність, Перекладознавство, Міжкультурна Комунікація для студентів бакалаврату та магістрів.

 Під час зустрічі з в.о. ректора Академії професором Анною Бекєвіч обговорили перспективи міжнародної співпраці між кафедрами, щодо обміну досвідом та подальшого залучення академічного персоналу до написання спільних міждисциплінарних проектів. 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.