RSS

Новини навчальних закладів

28.03.2018
ЛДУ БЖД

До Університету завітав професор муніципального коледжу графства Фредерік (США), доктор соціології, почесний член пожежної служби графства Маршалл А. Боткін

28 березня 2018 року у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності перебував з візитом професор з соціальних наук муніципального коледжу графства Фредерік (США), доктор соціології, почесний член пожежної служби графства Маршалл А. Боткін. Візит відбувався за ініціативи полковника служби цивільного захисту Михайла Нагірняка  в контексті співпраці кафедри гуманітарних дисциплін та соціальної роботи нашого навчального закладу з кафедрою соціології та соціальної роботи Інституту гуманітарних і соціальних наук НУ ”Львівська політехніка” та Міжнародним центром професійного партнерства ”Інтеграція”.
Відповідно до програми візиту, відбулася зустріч професорсько-викладацького складу Університету, курсантів і студентів із знаним у світі науковцем та презентація його книги "Seventeen Stories from the Frederick County Fire Service". Професор Боткін виступив з лекцією на тему “Fire Fighting and Sociology”, висвітлив еволюцію американської соціології в ХХ ст., зупинився на актуальних питаннях розвитку соціологічних наук та розвитку пожежної служби графства Фредерік (США), поділився своїми поглядами на політику нового президента США Д. Трампа.
Численна аудиторія мала змогу не тільки ознайомитися з новітніми досягненнями в галузі соціологічних наук та діяльністю пожежної служби графства Фредерік, але й отримала можливість поспілкуватися з гостем на цікаві для них теми зі сфери сучасної геополітики та науки.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.