https://www.high-endrolex.com/10 Якісне поповнення | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

05.11.2005
НУЦЗУ

Якісне поповнення

4 листопада в Академії цивільного захисту України на факультеті післядипломної освіти начальницького складу відбувся перший випуск слухачів курсів перепідготовки офіцерів, які переведені з військових частин.

На сьогодні перепідготовка в системі МНС України – це отримання іншої спеціальності на основі здобутого раніше освітньо-кваліфікаційного рівня та практичного досвіду працівником, який буде згодом обіймати іншу посаду. Виконання інших обов’язків і потребує набуття нових знань, умінь та навичок. Місяць тому на навчання до факультету прибуло тридцять офіцерів з різних областей України. Були тут представники із АР Крим, Вінницької, Дніпропетровської, Донецької, Київської, Кіровоградської, Луганської, Хмельницької, Черкаської областей.

За час навчання кожний із випускників оволодів необхідними теоретичними знаннями та практичними навичками за спеціальністю „Пожежна безпека”, опанувавши такі дисципліни, як наглядова профілактична діяльність органів цивільного захисту МНС України, організація служби та підготовки, організація проведення аварійно-рятувальних робіт підрозділами МНС України, пожежна та аварійно-рятувальна техніка. За словами проректора академії по роботі з персоналом полковника внутрішньої служби Олексія Івановича Бондаренка, керівництво академії впевнено, що отримані випускниками знання у повній мірі будуть сприяти становленню кожного з них як справжнього фахівця своєї справи – справи рятувати людське життя. Для більшості з них така подія стане не тільки продовженням кар’єри працівника МНС України, а ще й підтвердженням особистої наполегливої праці у справі захисту нашої держави від надзвичайних ситуацій.

Тож побажаємо їм службових успіхів, родинного благополуччя та добробуту!

Коленко В.В., нач сектора зв’язків з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10