RSS

Новини навчальних закладів

16.03.2018
ЛДУ БЖД

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбувся розподіл випускників 2018 року

Сьогодні у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбувся персональний розподіл випускників 2018 року для подальшого проходження служби в органах та підрозділах Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Цьогоріч в Університеті завершують навчання 206 молодих фахівців, серед яких: 46 магістрів та 160 бакалаврів.
 
Комісію з проведення розподілу очолив заступник директора Департаменту персоналу ДСНС України полковник служби цивільного захисту Ярослав Кондауров. До її складу також увійшли
виконуючий обов’язки  ректор Університету  професор Мирослав Коваль, а також керівництво обласних управлінь ДСНС України.
 
За результатами роботи комісії усім випускникам визначили місця подальшої служби. Максимально були враховані їхні побажання, зважаючи на показники у навчанні, а також різні життєві обставини. Особлива увага була приділена працевлаштуванню випускників-сиріт і випускників, які одружені та мають дітей.

Попереду у випускників ще іспити, стажування в підрозділах служби цивільного захисти та захист дипломних проектів. А тому члени комісії побажали майбутнім офіцерам успішного завершення навчання та після випуску приступити до виконання службових обов’язків, втілюючи здобуті знання в навчальному закладі у своїй практичній діяльності.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.