RSS

Новини навчальних закладів

13.03.2018
ЛДУ БЖД

Курсанти Львівського державного університету безпеки життєдіяльності завершили навчальну практику

Навчальна практика курсантів 4-го курсу навчально-наукового інституту цивільного захисту була організована в 4-х пожежно-рятувальних підрозділах м.Львова (ДПРЧ-1, ДПРЧ-2, ДПРЧ-3, ДПРЧ-4) і тривала з 01 лютого по 04 березня 2018 року.
Протягом практики курсантами здійснено 94 оперативних бойових виїздів, 26 із них були хибними, у 57 виїздах курсанти брали безпосередню участь у гасінні пожеж, у 9 випадках ліквідовували наслідки дорожньо-транспортних подій та 2 виїзди на подію, пов’язану з проведенням робіт щодо підйому загиблої особи з підземної комунікації.
Не залишилися без оперативних виїздів і курсанти що проходять начальну практику на посадах пожежників рятувальників та командирів відділень чергового караулу навчальної пожежно-рятувальної частини, які від початку 2-го семестру взяли участь в ліквідації 21 пожежі.
27 лютого здійснено оперативний виїзд відділення навчальної пожежно-рятувальної частини на пожежу по вул. Гайдучка 1. Пожежа складської будівлі за підвищеним номером виклику та особливої складності у зв’язку з низькою температурою повітря. На пожежі працювало 8 автоцистерн та 2-і одиниці спеціальної техніки. Курсанти оперативно встановили автоцистерну на відкрите водоймище, проклали магістральну лінію для подавання ручних стволів через колінчатий підйомник та 2-х стволів на гасіння пожежі з тильної сторони будівлі. 
Практична підготовка курсантів Університету з урахуванням оперативних виїздів є запорукою подальшого успішного виконання завдань за призначенням.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.