RSS

Новини навчальних закладів

13.03.2018
ЛДУ БЖД

Курсанти та студенти Університету взяли участь у освітньому проекті «Креативна освіта молоді заради відповідальної мобільності»

02 березня в Університеті було проведено інтерактивну гру та вікторину на тему "Відповідальна свобода" в рамках проекту «Креативна освіта молоді заради відповідальної мобільності», за участю представників ГО «Європа без бар’єрів». Проект включає серію інноваційних та творчих освітніх заходів для української молоді, спрямованих на запобігання нелегальній міграції, використанню нелегальних посередницьких фірм та перевищенню терміну перебування в країнах Вишеградської четвірки.
         Курсантам та студентам було презентовано скорочену версію порад щодо оформлення документів для виїзду за кордон та працевлаштування, ризиків щодо торгівлі людьми, після чого учасники перевірили  свої знання у інтерактивній грі.
         Такі заходи дозволять підвищити рівень правової освіченості молоді, з метою уникнення у майбутньому ризиків обману, фальсифікації, торгівлі людьми, а також демонструють можливості, які відкриває подорожування до країн ЄС.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.