https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 19.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

06.03.2018
ВПУ ЛДУ БЖД

Відбувся десятий ювілейний випуск курсантів та студентів Вищого професійного училища ЛДУ БЖД

3 березня 2018 року у Вищому професійному училищі ЛДУБЖД відбувся десятий ювілейний випуск курсантів та студентів, що закінчили навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем молодший спеціаліст.  В цей день 144 випускники покинуть стіни навчального закладу та вирушать на службу у всі куточки нашої держави.
За 10 років Училище дало дорогу в професійне життя 1250 молодшим спеціалістам, більшість з яких продовжили навчання у споріднених вищих навчальних закладах та стали офіцерами служби цивільного захисту, примножуючи славу ДСНС України та випускників Вищого професійного училища ЛДУБЖД зокрема.
В урочистостях з нагоди десятого ювілейного випуску взяли участь начальник відділу освіти і науки Департаменту персоналу ДСНС України полковник служби цивільного захисту Ю.Рись, заступник голови Вінницької ОДА В.Броварник, начальник ГУ ДСНС України у Вінницькій області полковник служби цивільного захисту Р.Шевчук, директор Департаменту цивільного захисту Вінницької ОДА С.Вовченко, проректор з науково-дослідної роботи ЛДУБЖД полковник служби цивільного захисту А.Кузик, представники органів місцевого самоврядування, навчальних закладів міста та інші почесні гості.
Кращі працівники та випускники нагороджені подяками та грамотами від Голови ДСНС України, Вінницької обласної державної адміністрації та Вінницької міської ради.
Перше спеціальне звання прапорщик служби цивільного захисту присвоєно 89 курсантам Училища.
Сьогоднішнє свято – підсумок нелегкої праці курсантів, студентів та персоналу Училища.  За роки навчання вони отримали високий рівень теоретичних знань та практичних навичок, що стануть фундаментом для їх професійного росту.
Два з половиною роки назад, пов’язавши своє життя зі службою цивільного захисту, вони проявили міць свого духу. Адже вибрана ними професія передбачає постійну готовність піддати ризику власне життя та здоров’я для захисту найбільшої цінності нашої держави – її громадян. Професія рятувальника не просто важлива, а необхідна. Вона ніколи не втрачала, не втрачає та не втратить своєї актуальності. За службовими обов’язками, на плечі рятувальників покладається величезний тягар відповідальності, у мирний час вони воюють з стихіями та техногенними катастрофами для забезпечення спокою населення України, порятунку життя людей та їх майна. Тому кваліфіковані фахівці з запобігання та протидії надзвичайним ситуаціям є затребуваними, а сьогоднішні випускники посядуть гідне місце у всіх територіальних підрозділах ДСНС України.
На завершення гості свята, не шкодуючи теплих слів для вітань, побажали випускникам високих службових досягнень, мирного неба над головою та усіх життєвих гараздів.
 
 
 
 
 
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10