29.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

27.02.2018
ЛДУ БЖД

ПРЕДСТАВНИК УНІВЕРСИТЕТУ ПРОДОВЖУЄ СПІВПРАЦЮ З КІНГСТОНСЬКИМ УНІВЕРСИТЕТОМ В РАМКАХ ПРОГРАМИ ERASMUS+

Викладачем кафедри цивільного захисту та комп’ютерного моделювання екогеофізичних процесів Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Гаврисем Андрієм було здійснено візит в рамках програми ERASMUS+ у Кінгстонський університет міста Лондона.
Під час візиту проведені лекційні, семінарські та практичні заняття за такими темами: «Гідрологічне моделювання в програмі ArcGIS», «Використання програми HEC-RAS для моделювання затоплення території», «Використання ГІС технологій для попередження виникнення надзвичайних ситуацій». Проведено оцінювання виконання дипломних робіт студентами за спеціальністю «ГІС для небезпек та планування на випадок надзвичайних ситуацій». Заняття проводилися англійською мовою.
Проведено робочі зустрічі з доктором Девідом Кіддом з питань моделювання гідрологічних явищ на основі даних дистанційного зондування Землі, доктором Найджелом Волфордом з приводу використання ГІС технологій для визначення епідеміологічно небезпечних територій та доктором Трейсі Коутс з приводу інженерно-технічних заходів захисту території від затоплення.
Крім того, Гаврись Андрій взяв участь у нічних навчаннях пожежно-рятувальної частини міста Саррей, за сценарієм яких було проведено рятування потерпілих з п’ятого поверху багатоповерхової будівлі та ліквідацію загоряння в приміщенні.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua