https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 25.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

08.02.2018
ЛДУ БЖД

7 лютого відбулось чергове засідання Вченої ради Університету

На засідані були розглянуті підсумки наукової діяльності Університету за 2017 рік, шляхи її подальшого розвитку та вдосконалення, результати діяльності спеціалізованих вчених рад Університету та підготовку докторів філософії, були затвердженні кандидатури курсантів, які отримали за результатами сесії відмінні та добрі оцінки, для виплати підвищених посадових окладів. Також Вчена Рада рекомендувала  до друку фаховий збірник наукових праць ”Пожежна безпека”.
 Вчена Рада одностайно проголосувала за надання  кандидату філологічних наук Онищук Марії Іванівні вченого звання доцента кафедри технічного перекладу.

 

Проекти рішень

 

І. УХВАЛИЛИ:

Стан науково-дослідної та редакційно-видавничої діяльності в Університеті у 2017 році вважати задовільним. 
За підсумками науково-дослідної роботи в 2017 році визнати кращими серед кафедр:технічного та природничого спрямування:
– кафедру пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт;
– кафедру процесів горіння та загальної хімії;
– кафедру цивільного захисту та комп’ютерного моделювання екогеофізичних процесів;
 
гуманітарного спрямування:
– кафедру права та менеджменту у сфері цивільного захисту;
– кафедру практичної психології та педагогіки;
– кафедру гуманітарних дисциплін та соціальної роботи.
 
Активізувати розробку та подання проектних заявок для участі кафедр та окремих науковців у конкурсах українських та міжнародних фондів, установ, громадських організацій для виконання в Університеті наукових, освітніх та інших програм.Термін:  постійно.
Відповідальні:          
начальники навчально-наукових інститутів, завідувачі (начальники) кафедр, начальник ВОНДД к. т. н. Ємельяненко С.О.
 
Пріоритетним напрямом науково-дослідної діяльності вважати публікування наукових статей у журналах, які включені до міжнародних науково-метричних баз (Scopus, Web of Science) та враховуються в освітніх рейтингах.Термін:           постійно.
Відповідальні:          
начальники навчально-наукових інститутів, завідувачі (начальники) кафедр.
 
Активізувати виконання науково-дослідних робіт на кафедрах за основним профілем наукової діяльності, своєчасне оформлення необхідної документації та звіту.
Відповідальні:          
начальники навчально-наукових інститутів, завідувачі (начальники) кафедр, начальник ВОНДД к. т. н. Ємельяненко С. О.

 
ІІ. УХВАЛИЛИ:

1. Інформацію про діяльність спеціалізованих вчених рад: К 35.874.01, К 35.874.02 і К 35.874.03 та підготовку докторів філософії взяти до відома.
2. З метою забезпечення кафедр Університету науково-педагогічними кадрами, провести організаційну роботу з майбутніми кандидатами на навчання в ад’юнктурі (докторантурі), а також з майбутніми науковими керівниками (науковими консультантами) та подати відповідні пропозиції у відділ ад’юнктури та докторантури.
Термін:           05.2018.
Відповідальні:           начальники навчально-наукових інститутів, начальники (завідувачі) кафедр.

ІІІ. УХВАЛИЛИ:
1. Фаховий збірник наукових праць ”Пожежна безпека” рекомендувати до друку.
 

ІV. УХВАЛИЛИ:

1. Відповідно до Наказу МВС України № 475 від 23.04.2015 р. “Про упорядкування структури та умов грошового забезпечення військовослужбовців, осіб рядового та начальницького складу та деяких інших осіб”, затвердити кандидатури курсантів, які отримали за результатами екзаменаційної сесії відмінні оцінки, для виплати підвищених посадових окладів (на 50 відсотків).

2. Затвердити кандидатури курсантів, які отримали за результатами екзаменаційної сесії відмінні та добрі оцінки та мають середній бал успішності не менше ніж 4,50, для виплати підвищених посадових окладів (на 25 відсотків).
 
V. УХВАЛИЛИ:
1. На підставі результатів таємного голосування присвоїти кандидату філологічних наук Онищук Марії Іванівні вчене звання доцента кафедри технічного перекладу.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10