RSS

Новини навчальних закладів

23.01.2018
ЛДУ БЖД

У рамках реалізації проекту Британської Ради щодо інтернаціоналізації вищої освіти в Україні до Університету завітали інспектори Союзу студентів Кінгстонського університету

До Львівського державного університету безпеки життєдіяльності у рамках реалізації проекту Британської Ради щодо інтернаціоналізації вищої освіти в Україні завітали виборні представники Союзу студентів Кінгстонського університету (м. Лондон, Великобританія) – Патрік Татаріан та Дейзі Боудю Той щоб обмінятись досвідом діяльності студентського самоврядування. Візит представників Кінгстонського університету триватиме з 22 по 29 січня 2018 р.
Розпочалася робота зустріччю з представниками відділу організації науково-дослідної діяльності ЛДУ БЖД у Культурно-просвітницькому центрі університету, де узгодили план роботи на тиждень. Упродовж тижня заплановано відвідати заняття у ЛДУ БЖЖ, Головне управління ДСНС у Львівській області, зустрітися з представниками Студентської ради Львова та провести наради та тренінги для підвищення ефективності роботи студентського самоврядування та участі курсантів і студентів в академічному управлінні і покращенні якості навчання.
У перший день візиту було проведено знайомство з особовим складом Ради курсантського та студентського самоврядування та обговорено результати впровадження плану дій, розробленого під час минулорічного візиту Патріка Татаріана до Львова та візиту екс-голови РКСС Анни Сливки до Лондона. Студенти ЛДУ БЖД представили електронну систему "Віртуальний університет"та вивчили принципи роботи віртуального середовища Кінгстонського "Study Space". Голова Ради курсантського та студентського самоврядування Діана Лах та інспектор першого відділу Олена Полівцева провели екскурсію університетом та історичним музеєм.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.