29.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

22.12.2017
ЛДУ БЖД

Завідувач кафедри гуманітарних дисциплін та соціальної роботи Людмила Кривачук завершила стажування в Uniwersyteti Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie

У жовтні – грудні 2017 року завідувач кафедри гуманітарних дисциплін та соціальної роботи д. держ. упр., доц. Кривачук Л.Ф. проходила стажування на кафедрі теорії та методики соціальної роботи в Uniwersyteti Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie. У рамках стажування було проведено цикл лекцій для студентів III курсу спеціальності «Соціальна робота» Uniwersytetu Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie з навчальних дисциплін: «Patologii społeczny» та «Superwizja w prace socjalnej».

Принагідно слід зазначити, що навчальна дисципліна «Супервізія в соціальній роботі» викладається також у нашому Університеті на магістратурі, спеціальності «Соціальна робота», тому важливим було вивчення польського досвіду у цій сфері, враховуючи, що процес супервізії у соціальній роботі в Польщі активно розвивається і у вересні 2017 р. були підготовлені перші сертифіковані супервізори соціальної роботи.

Окрім того, у рамках стажування Людмила Федорівна ознайомилася з особливостями освітнього процесу підготовки фахівців за спеціальністю «Соціальна робота» в Uniwersyteti Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie., зокрема з навчальними планами, методичними матеріалами, проходженням практик студентами. Обговорено також питання розвитку подальшої міжнародної співпраці у сфері соціальної роботи, обміну студентами, викладачами, проведення спільних науково-комунікативних заходів.

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua